ETIKETAT E KARTONIT 350gr SHTYPI MAT

Etiketat e Kartonit

(Dimension standard 8 x 5 cm)

Trashësia dhe plastifikimi e bëjnë dallimin!

Në ofertë janë tre trashësi të ndryshme të kartonit të plastifikuar dhe një tjetër pa plastifikim.

Mes çmimit dhe cilësisë, shumica e klientëve preferojnë etiketën e kartonit me trashësi të mesme të plastifikuar (700 g/cm2), sepse te ajo gjejnë opcionin optimal mes këtyre dy kërkesave.

Description

Etiketat e Kartonit-350gr Shtypi Mat
NR.Dimensionetper unit1000 copeper unit2000 copeper unit5000 cope
18x50.03838€0.03535x2=70€0.03232x5=160€
26x50.03838€0.03535x2=70€0.03232x5=160€
310x60.07676€0.0770x2=140€0.6464x5=320€
410x80.07676€0.0770x2=140€0.6464x5=320€
512x50.07676€0.0770x2=140€0.6464x5=320€
617x100.12120€0.11110x2=220€0.1100x5=500€

Additional information

Weight5 kg
Dimensions10 × 12 × 5 cm
Dimensionet e Etiketave

10×6, 10×8, 12×5, 17×10, 6×5, 8×5

× Message us