ETIKETAT E KARTONIT 700gr ME SHKELQIM

Etiketat e Kartonit

(Dimension standard 8 x 5 cm)

Trashësia dhe plastifikimi e bëjnë dallimin!

Në ofertë janë tre trashësi të ndryshme të kartonit të plastifikuar dhe një tjetër pa plastifikim.

Mes çmimit dhe cilësisë, shumica e klientëve preferojnë etiketën e kartonit me trashësi të mesme të plastifikuar (700 g/cm2), sepse te ajo gjejnë opcionin optimal mes këtyre dy kërkesave.

Description

Etiketat e Kartonit-700gr Me Shkelqim
NR.Dimensionetper unit1000 copeper unit2000 copeper unit5000 cope
18x50.05555€0.05353x2=106€0.04949x5=245€
26x50.05555€0.05353x2=106€0.04949x5=245€
310x60.11110€0.106106x2=212€0.09898x5=490€
410x80.11110€0.106106x2=212€0.09898x5=490€
512x50.11110€0.106106x2=212€0.09898x5=490€

Additional information

Weight5 kg
Dimensions10 × 5 × 2 cm
Dimensionet e Etiketave

10×6, 10×8, 12×5, 6×5, 8×5

× Message us