ETIKETAT E KARTONIT 800gr

Etiketat e Kartonit

(Dimension standard 8 x 5 cm)

Trashësia dhe plastifikimi e bëjnë dallimin!

Në ofertë janë tre trashësi të ndryshme të kartonit të plastifikuar dhe një tjetër pa plastifikim.

Mes çmimit dhe cilësisë, shumica e klientëve preferojnë etiketën e kartonit me trashësi të mesme të plastifikuar (700 g/cm2), sepse te ajo gjejnë opcionin optimal mes këtyre dy kërkesave.

Description

Etiketat e Kartonit-800gr
NR.Dimensionetper unit1000 copeper unit2000 copeper unit5000 cope
18x50.06565€0.06262x2=124€0.05959x5=295€
26x50.06565€0.06262x2=124€0.05959x5=295€
310x60.13130€0.124124x2=248€0.118118x5=590€
410x80.13130€0.124124x2=248€0.118118x5=590€
512x50.13130€0.124124x2=248€0.118118x5=590€

Additional information

Weight5 kg
Dimensions10 × 5 × 2 cm
Dimensionet e Etiketave

10×6, 10×8, 12×5, 6×5, 8×5

× Message us