Kartolinat Falenderuese

KARTOLINAT FALENDRUESE 

(Dimension standard 10 x 8 cm)

Trashësia dhe plastifikimi e bëjnë dallimin!

Në ofertë janë tre trashësi të ndryshme të kartonit të plastifikuar dhe një tjetër pa plastifikim glossy .

Mes çmimit dhe cilësisë, shumica e klientëve preferojnë kartolinën falenderuese me trashësi të hollë të plastifikuar (350 g/cm2), sepse te ajo gjejnë opcionin optimal mes këtyre dy kërkesave.

Description

Kartolinat Falenderuese
NR.Dimensionetper unit1000 copeper unit2000 copeper unit5000 cope
110x80.07676€0.0770x2=140€0.06464x5=320€
212x50.07676€0.0770x2=140€0.06464x5=320€
312x80.114114€0.109109x2=218€0.099
99x5=495€
315x80.114114€0.109109x2=218€0.099
99x5=495€
317x100.12120€0.11110x2=220€0.10100x5=500€

Additional information

Weight5 kg
Dimensions10 × 5 × 2 cm
Kartolinat Falenderuese

10×8, 12×8, 15×8

× Message us