Kartvizitat

KARTËVIZITAT

(Dimension standard 8 x 5 cm)

Trashësia dhe plastifikimi e bëjnë dallimin!

Në ofertë janë tre trashësi të ndryshme të kartonit të plastifikuar dhe një tjetër pa plastifikim.

Mes çmimit dhe cilësisë, shumica e klientëve preferojnë Kartëvizitën me trashësi të mesme të plastifikuar (700 g/cm2), sepse te ajo gjejnë opcionin optimal mes këtyre dy kërkesave.

Varesisht nga biznesi bëhet edhe perzgjedhja e cilësive psh. Argjendarit preferojn ate me shtyp ngjyrë ari e cila punohet ne kartonin 800 gr dhe ka nee kosto te vogel ne cmim.

Description

Kartvizitat
NR.CILSIADimensionetper unit1000 copeper unit2000 copeper unit5000 cope
1Kartoni 350gr shtypi mat8x50.03838€
0.03535x2=70€0.03232x5=160€
2Kartoni 350gr shtypi me shkëlqim8x50.04545€0.04242x2=84€0.03939x5=195€
3Kartoni 700gr (modeli me i preferuar)8x50.0660€0.05555x2=110€0.04949x5=245€
4Kartoni 800gr8x50.0770€0.06565x2=130€0.05959x5=295€
5Shtypi ngjyr ari karton 700gr8x50.06565€0.06262x2=124€0.05959x5=295€
6Kartoni i veqant mat dhe shkrim 3D8x50.25250€0.235235x2=470€0.195195x5=975€

Additional information

Weight5 kg
Dimensions10 × 5 × 2 cm
Kartvizitat

8×5

× Message us