Shiritat i plotë i satenit

Shiritat

(dimensioni standard 1cm \ 1.50cm)

Shiriti mund të punohen bardh e zi , me ngjyrë poashtu dhe me shkrim 3d, (më e preferuara është bardh e zi pra mes çmimit dhe cilësisë ) zakonisht preferohet me letrën velinë të përdoret nëse do të shfrytzohet për paketim të produktit , dhe nëse do të shfrytzohet për ti var veshjet preferohet dimensioni 0,60 cm .

Description

Shiritat e Satenit (Shiriti i bardh ose i zi)bardh
NR.Dimensionet500 metraper meter2000 metraper mteter
11cm87€0.17469x4=276€0.138
21,50cm92€0.18474x4=296€0.148
32cm96€0.19278x4=312€0.156
42,50cm99€0.19881x4=324€0.162

Additional information

Weight5 kg
Dimensions10 × 5 × 2 cm
Shiritat

1,50cm, 1cm, 2,50cm, 2cm

× Message us