Stikerat e thjeshtë

STIKER-at

(Dimension standard 5 x 5 cm)

Mes çmimit dhe dimensionit, shumica e klientëve e preferojnë stiker ne dimensions 5×5 qe este dimensioni perfekt per te mbyllur paketimin.

Description

STIKERAT E THJESHTE
NR.DIMENSIONETper unit1000 copeper unit2000 copeper unit5000 cope
14x40.03535€0.03333x2=66€0.0330x5=150€
25x50.03838€0.03636x2=72€0.03333x5=165€
36x60.5858€0.05656x2=112€0.05151x5=255€
47x70.5858€0.05656x2=112€0.05151x5=255€
58x80.5858€0.05656x2=112€0.05151x5=255€
68x50.03838€0.03636x2=72€0.03333x5=165€
717x100.09999€0.09494x2=188€0.08989x5=445€

Additional information

Weight5 kg
Dimensions10 × 5 × 2 cm
Stikerat

17×10, 4×4, 5×5, 6×6, 7×7, 8×5, 8×8

× Message us